Miercuri, 17 Martie 2021
  0 Raspunsuri
  2.4K Vizualizari
  Aboneaza-te
11-14 Iulie - Cupa Bfn - Gliga Costel 
CUPA B.F.N. data 11-14 IUNIE 2020 – LAC DORIPESCO
ORGANIZATOR : Asociatia Club BFN Carp Team , presedinte GLIGA COSTEL – tel.0745662177
TAXA PARTICIPARE 1800 LEI - echipa se formeaza din maxim 3 pescari cu drepturi depline !
CONCURS BAZAT PE CANTITATE/CALITATE 5 pesti !!!
IN CAZ DE EGALITATE DE PUNCTE PRIMEAZA CANTITATEA !!!
LOCUL I GENERAL - 8000 LEI + CUPE+DIPLOME
LOCUL II GENERAL - 6000 LEI +CUPE+DIPLOME
LOCUL III GENERAL - 5000 LEI +CUPE+DIPLOME
CAPTURA COMPETITIEI - CUPE + DIPLOME + PRODUSE SPONSORI si se cumuleaza !
Locul I SECTOR A – 2000 + CUPE + DIPLOME
Locul II SECTOR A – CUPE + DIPLOME
Locul III SECTOR A – CUPE + DIPLOME
Locul I SECTOR B – 2000 + CUPE + DIPLOME
Locul II SECTOR B – CUPE + DIPLOME
Locul III SECTOR B –CUPE + DIPLOME
Locul I SECTOR C – 2000 + CUPE + DIPLOME
Locul II SECTOR C – CUPE + DIPLOME
Locul III SECTOR C – CUPE + DIPLOME
Premiile sunt valabile in cazul participarii a 24 echipe !
Rezervarea locului de participare la concurs va fi garantata doar in cazul achitarii avansului de 800 lei in contul Asociatiei Club B.F.N. Carp Team deschis la Banca Transilvania IBAN RO46BTRLRONCRT0494560701, sau direct organizatorului, urmand ca diferenta sumei sa se achite la sedinta tehnica din 11 iunie 2020. Retragerea din concurs dupa achitarea avansului conduce la pierderea acestuia.
ATENTIE !!! In cazul autoaccidentarilor sau al altor evenimente negative din cauza consumului de alcool, alimente, animale sau a manevrarii necorespunzatoare a echipamentului de pescuit, atat Asociatia Club B.F.N. Carp Team cat si Administratia Doripesco sunt exonerate de orice raspundere civila sau materiala !!!
PREZENTARE
24 echipe impartite in 3 sectoare A, B, C
Sectorizarea va fi comunicata ulterior, respectiv 8 standuri/sector !
Puncteaza crapul comun, oglinda si amurul peste 1 kg.
Se nadeste cu seminte (obligatoriu fierte), fainuri, boilies, peleti fiind strict interzisa nadirea cu nada vie.
joi 11 iunie 2020 ora 8.00 adunarea si acreditarea echipelor in fata complexului Doripesco,ora 8.30 sedinta tehnica, ora 9.00 tragerea la sorți, urmată de deplasarea pe standuri, pregatirea pentru concurs!!
ora 12 Start concurs!
duminica 14 iunie ora 12 sfârș** concurs!
ora 14 festivitatea de premiere !
REGULAMENT PESCUIT
1. Se pescuieste cu maxim 4 lansete la apa. Se pot tine in stand oricate lansete de rezerva gata de atac, incarcate, dar fara ca monturile sa fie in apa. Se pot folosi maxim 2 lansete la apa folosite pentru markere, fara ca acestea sa aiba atasat carlig. Concurentul este OBILGAT sa le scoata pentru control ori de cate ori arbitru cere acest lucru !
2. Pescuitul se face cu un singur carlig pe montura. Este obligatorie folosirea monturilor care sa permita eliberarea plumbului sau a momitorului in caz de ruptura.
3. Se poate pescui cu plumb, momitor sau plumb pentru pasta. La carlig este permisa atasarea saculetului solubil.
4. Obligatoriu momeala la carlig trebuie atasata pe fir de par.
5. Se pescuieste si se nadeste doar in fata standului, fara a se depasi linia de delimitare a standului, locul pescuit se poate baliza cu markere (chiar si luminoase). Scoaterea pestelui in standul vecin este interzisa, fiind permisa doar cu acordul echipei vecina de stand.
6. Concurentul aflat in drill la semnalul de final al concursului, mai are la dispozitie inca 15 minute pentru scoterea capturii. Echipa trebuie sa anunte imediat arbitrii si un vecin de stand daca au peste in drill la semnalul de final al concursului, altfel pestele nu se contabilizeaza.
7. Lungimea maxima a inaintasului folosit (poate fi monofilament sau textil ) nu va depasi 8 m.
8. Toate capturile se elibereaza, cu grija, dupa cantarire.
9. Este interzisa folosirea oricarui fel de sonar, ratusca, barca de nadit sau orice alte mijloace care nu sunt acceptate si tratate de acest regulament.
10. Este interzisa iluminarea standului pe timpul noptii, cu exceptia luminii de cap si a luminii din cort fara ca lumina din cort sa derenjeze concurentii de pe alte standuri.
11. Nu este permis focul deschis pe jos sau in cort.
12. In 5 minute de la semnalul de final al concursului, concurentii trebuie scoata lansetele cu monturi din apa.
NADIRE
13. Nadirea si lansarea se desfasoara numai de pe mal din interiorul standului.
14. Nadirea este permisa cu seminte (obligatoriu fierte), fainuri, boilies, peleti fiind strict interzisa nadirea cu nada vie.
15. Ca momeala la carlig se poate folosi boilies sau pop-up, care pot fi imbracate si in pasta, porumbul, plastice, fiind interzisa momeala vie !
16. Este permisa numai nadirea manuala. Se poate folosi bastonul de nadire (cobra), catapulta, lopata sau cupa de nadire, spombul.
17. Este permisa atasarea saculetilor solubili sau a boiliesurilor pe fir solubil.
18. Este permisa nadirea grea (cu racheta de nadire, spomb, catapulta, lopata sau cupa de nadire, etc) este interzisa nadirea cu dispozitivele pneumatice sau electrice, nadirea grea fiind permisa intre orele 09 – 19.
Dupa ora 19 este interzisa nadirea grea, fiind permisa doar nadirea cu bastoul de nadire (cobra).
19. Este interzisa nadirea in standurile invecinate.
20. Boilies-urile vor avea diametrul de max 30 mm.
REGULI DE CONCURS
21. Accesul vizitatorilor este permis doar intre orele 08:00 - 19:00.
22. Concurentii au voie sa paraseasca standul, doar pe timpul zilei. Pe timpul noptii concurentii pot parasi standul cu lanterna de frunte aprinsa si doar pentru necesitati fiziologice sau la solicitarea arbitrilor, pentru a fi martori la cantariri efectuate la standurile vecine. Pe timpul noptii concurentii pot parasi ferma cu masina doar in caz de urgente si numai cu acordul managerului de serviciu al fermei si cu instiintarea arbitrilor. In timpul concursului doar arbitrii pot circula cu masina in perimetrul Baltii 4.
23. Concurentii sunt obligati sa pescuiasca in liniste. Este interzisa folosirea aparatelor audio, cu un volum care poate fi receptionat si in standul vecin.
24. Concurentii sunt obligati sa se comporte civilizat si respectuos fata de vecinii de stand, fata de concurenti si de arbitri.
25. Inainte de inceperea concursului, arbitrii vor verifica prezenta saltelei de receptie tip cadita pe picioare (cradle), a minciocului ecologic, a sacilor de pastrare obligatorii (minim 15) existenta spray-ului dezinfectant. Daca vreunul din aceste obiecte lipseste, echipa va putea incepe pescuitul in momentul remedierii situatiei. Intr-un sac de pastrare se pot retine maxim 1 peste de peste 7 kg si maxim 2 pesti sub 7 kg.
26. In cazul in care apar neintelegeri intre doua echipe vecine, referitoare la zona de pescuit, nadire sau orice alt subiect divergent, decizia finala se ia de catre arbitru, dupa studierea amanuntita a problemei.
27. Concurentii sunt obligati sa lase standul in perfecta stare de curatenie la final. Arbitrii au obligatia, sa verifice acest lucru si sa sanctioneze nerespectarea lui, inainte de afisarea clasamentului final.
CANTARIREA
28. Se puncteaza urmatoarele specii: crapul comun, oglinda, ten (amur), cu greutate de minim 1 kg.
29. Este interzis sa se retina pestii care nu fac parte din speciile punctabile.
30. Este interzis sa se prezinte la cantarire capturi neviabile. Capturile in pericol, sunt anuntate imediat arbitrilor, iar acestia vor lua decizia daca se va cantari suplimentar sau nu.
31. Daca o echipa prezinta la cantarire un crap ranit grav, din vina acestora, captura nu se puncteaza iar echipa va fi sanctionata.
32. Este strict interzis sa se retina sau sa se transporte pesti punctabili sau nu, in alte scopuri decat cantarirea si apoi eliberarea imediata.
33. Orice pescar poate participa la orice cantarire, in calitate de martor. La cantaririle suplimentare, arbitrii vor anunta standurile invecinate, iar un concurent din aceste standuri participa obligatoriu ca martor, acesta trebuie sa semneze fisa in rubrica aferenta.
34. NU SE VA EXECUTA CANTARIRE SUPLIMENTARA NICI PE TIMP DE ZI SI NICI PE TIMP DE NOAPTE DECAT DACA ECHIPA ARE 15 SACI PLINI IN CONDITIILE DESCRISE MAI SUS SAU IN CAZUL CAPTURARII UNUI PESTE DE PESTE 17 KG ZIUA SI 20 KG NOAPTEA !!!
35. Cantaririle se fac dupa programul de cantariri stabilit de organizator si arbitri. Programul de cantariri va fi anuntat de catre organizator, la sedinta tehnica.
36. Fiecare cantarire la o echipa, se trece in fisa de arbitraj si se semneaza de catre arbitru, un concurent din echipa si un martor din standul invecinat, prezenta martorului fiind obligatorie sub sanctiunea avertismentului !
37. Este obligatorie pastrarea capturilor in conditii cat mai bune. Pestii se vor pastra fara lest, pietre sau alte obiecte puse in sac. La cantarire, concurentii vor depune pestii cu grija in salteaua de cantarire, asezata pe salteaua de receptie.
38. La efectuarea cantaririlor se vor prezenta toti pestii capturati pana in acel moment. Se interzice retinerea capturilor pentru a fi cantarite la cantarele ulterioare.
39. Concurentii au prioritate la activitatile de pescuit in timpul cantaririlor.
40. Cantarirea se face cu grija pentru a se evita ranirea pestilor.
41. Daca intervin alte probleme care nu sunt tratate in acest regulament, decizia se va lua de catre o comisie formata din: un reprezentant al organizatorilor si seful echipei de arbitri. Solutia se da in decurs de o ora de la semnalarea problemei. Orice contestatie se va face in scris si va trebui insotita de o garantie de 200 lei. In cazul in care contestatia se dovedeste a fi indreptatita, garantia va fi returnata.
41.a.Pe langa prezentul regulament se va respecta si regulamentul Baltii 4 Doripesco, respectiv folosirea firului de minim 0.25 mm sub sanctiunea ELIMINARII DIRECTE !
42. Orice incercare de fraudare a rezultatelor sau a cantaririlor se va sanctiona cu eliminare directa din concurs.
Se sanctioneaza cu AVERTISMENT nerespectarea de catre concurenti a urmatoarelor puncte: 5, 6,7 , 8, 10,12, 19, 21, 22, 23, 25, 24, 25, 27 29, 30, 31, 36, 37.
Se sanctioneaza cu ELIMINARE din concurs nerespectarea de catre concurenti a urmatoarelor puncte din prezentul regulament: 1, 2, 3, 4. 9, 11, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 20, 32, 38, 41.a,42, precum si la cumularea a doua avertismente !!!
Admin Doripesco labelled the post as Concurs — 3 ani in urma
Nu există încă răspunsuri pentru această postare.
Fii unul dintre primii care răspund la această postare!
Salut!
Daca nu ai deja un cont, inregistreaza-te prin butonul de mai jos pentru a intra ca membru activ in forumul Doripesco
Inregistreaza-te »

Forum Doripesco

Asteptam intrebari, comentarii si sugestii.
doripesco
Compania Doripesco a ales calea protejării și promovării naturii, oferind clienților săi posibilitatea de a se bucura de tot ceea ce aceasta ne poate oferi: peisaje excepționale, aer curat, relaxare, dar mai ales preparate proaspete și sănătoase.