Forum Doripesco

Forum dedicat discutiilor despre pescuit, vanatoare si birdwatching
  Marți, 16 Martie 2021
  0 Raspunsuri
  1.7K Vizualizari
  Aboneaza-te
Incepand cu data de 01 februarie 2015, compania Doripesco a devenit furnizor national in cele peste 100 de magazine Kaufland. Din aproximativ 50 de produse cuprinse in portofoliul companiei , au fost alese pentru distributia de platforma nationala Kaufland 9 produse . Astfel , clientii acestui hipermarket pot gasi oriunde in tara, delicioasele produse pescaresti Delta din Carpati – Doripesco: Salata de icre de crap simpla si cu ceapa, Zacusca din peste si ciuperci , Varza calita cu peste , Novacul Afumat din Tara Barsei , Bagheta Doripesco , Batogul Afumat , Pastravul Afumat si Pastravul Ardelenesc.

In afara de reteaua nationala Kaufland ,produsele Doripesco se pot gasi si in alte hipermarketuri si supermarketuri , precum : Carefour , Metro, Selgros, Bila , iar in Auchan, Cora si Mega Image se gasesc sub marca proprie (Mega Image: Gusturi Romanesti ; Cora:Traditia Gustului ; Auchan: marca proprie Auchan)

In anul 2014, vanzarile produselor procesate Doripesco au crescut cu 10% fata de anul 2013, crestere amplificata in primul rand de extinderea in marile lanturi de magazine. Vanzarile in IKA reprezinta 77% din totalul cifrei de afaceri , in timp ce comertul traditional acopera doar 23% din cifra de afaceri . In plus anul 2014 a adus companiei Doripesco si prezenta pe pietele externe (Franta si Germania). Incepand din luna ianuarie compania brasoveana a acestui an a inceput exportul catre Italia, iar in prezent, Doripesco , se afla in negocieri comerciale cu companii din Anglia, Bulagaria si Republica Moldova.

Brandul Delta din Carpati - Doripesco este construit pe elemente care subliniaza apropierea de natura : mediul natural in care traieste pestele cu o multitudine diversa de plante , animale si pasari; aria protejata ( sit Ramsar si Natura 2000); hranirea pestelui cu cereal e de cea mai buna calitate. Intreaga gama a produselor Doripesco ( atat produsele tartinabile cat si cele afumate), reprezinta o categorie premium , poate cele mai bune produse romanesti existente pe piata romaneasca. Calitatea superioara este data in special de ingredientele folosite : materie prima de prospetime intai si ingrediente naturale (lemn de fag pentru afumarea conform traditiei , condiment si ulei de cea mai buna calitate)
Nu există încă răspunsuri pentru această postare.
Fii unul dintre primii care răspund la această postare!
Salut!
Daca nu ai deja un cont, inregistreaza-te prin butonul de mai jos pentru a intra ca membru activ in forumul Doripesco
Inregistreaza-te »

Bine ai venit pe noul forum Doripesco!

Ne bucuram ca ai intrat pe acest forum Doripesco.
O sa incercam sa va oferim informatii la zi atat despre tot ce se intampla pe baltile administrate de noi, cat si informatii utile despre Birdwatching si Vanatoare - photo hunting.
Asteptam intrebari, comentarii si sugestii.
doripesco
Compania Doripesco a ales calea protejării și promovării naturii, oferind clienților săi posibilitatea de a se bucura de tot ceea ce aceasta ne poate oferi: peisaje excepționale, aer curat, relaxare, dar mai ales preparate proaspete și sănătoase.